Drivern

Drivern
Den första driver tidningen sågs komma ut var 1980,då den kom som ett litet prov hur den kunde se ut. 1981 kom den ut som klubbtidning fyra gånger om året. Den såg ut som förlagan åren fram till 1989 då den byta format. Den blev nu i ett större A4 format med blandat innehåll. Nu kunde man ha större text på sidorna. Man kan nästan säga att det var dåtidens hemsida innan man kom på internet och webbsidor.
Annonser blev en hjälpande del för att ha tidningen igång, och de blev även en stor del av tidningens innehåll. Det var nog inte så lätt att fylla alla sidor med bra innehåll, man bad även medlemmar att bidra med någon historia eller annat intressant.
Det som dyker mest genom åren är långsamt spel som är mer en runt fyra timmar, för tjugotre år sen skrev en insändare till tidningen.
”Är vi svenskar på väg att bli värdens långsamaste golfspelare?”
Varför lagas inte nerslagsmärken är med en stående anmärkning, och varför klipper de banan så konstigt.
Roligt är att en del idéer dyker upp efter snart tretti år som att bygga herr tee bakom damernas tee på sjuan som Magnus Sunesson också har kommit lite förslag om, så idéer är bra. Någon gång slår det till och blir bra kanske i fram tiden.
Skulle det vara nu att ni tycker kvalitén på sidan beror det att jag bara suttit och skannat av tidningarna rakt av. PDF filer har de flesta idag på sina datorer. Så ja det blir som det blir. Man får en då en uppfattning hur det var på Rya en gång. Jag hoppar även över den reklam som är i tidningen.
Sen som ni vet är vi framme när rya går över till den nya tiden med hemsida på nätet, men det är en annan historia.